ACCESSOIRES

In Shoe Fit bieden we verschillende producten en materialen aan naar onderhoud en zorg voor uw schoenen en kledij.

Onderstaande producten zijn slechte een impressie van ons gamma.

HEY SPORT SHOE ACTIVE POLISH

Verzorgt en impregneert ademende schoenen van glad leer en leer-stof-combinaties. Biedt sterke bescherming tegen water en vuil. Behoudt de ademende functie. Vooral geschikt voor outdoor-, motor-, trekking- en ademende schoenen en bovendien voor alle soorten handschoenen. Deze is er in het zwart of transparant.

HEY SPORT TEX IMPRA

Om functiebehoudend en vuilafwerend voor het eerst en opnieuw te impregneren. Houdt alle materialen en schoenen van synthetische en natuurlijke vezels droog en elastisch. Behoudt de ademende functie en de intensiteit van de kleuren.

HEY SPORT LEDER IMPRA

Voor functiebehoudend en vuilafwerend impregneren van leer en materiaalmix, zowel nieuw als hernieuwd. Geheel en plaatselijk toe te passen. Houdt alle leren bekledingen en schoenen droog, soepel en ademend.

HEY SPORT SHOE WASH

Reinigt ademende sport-, wandel- en vrijetijdsschoenen van leer en stof hygiënisch en diep. De speciale formule tast naden en plaatsen waar iets geplakt is, niet aan. De desordorerende werking gaat onaangename geurtjes tegen. De HEY SPORT SHOE WASH wast kleurbeschermend, is vrij van optische witmiddelen, fosfaten en bleekmiddelen.

HEY SPORT BEESWAX

Natuurlijke inhoudsstoffen zoals bijenwas en lanoline houden het leer glad en soepel en zorgen voor waterafstotende impregnering. De was trekt diep in het leer en zorgt zo voor een duidelijke langere levensduur.

info@shoe-fit.be – 056/68.88.85 – Kerkstraat 125, 8570 Anzegem – Powered by Hvweb.be